Al credits går til Soyaman: http://www.snyd.dk/forum/members/soyaman.html


Original post: http://www.snyd.dk/forum/pc/2759-onlive-spil-dine-spil-online.html
Greetings gamere. Er der noget mere irriterende end at være holdt tilbage af en gammel rusten møg spand som ikke kan køre de tunge spil? Well problem solved. for med Onlive kan du nemlig spille dine spil online uden at tænke på din computers indemad.

Hvad er onlive?
Onlive er en service der tilbyder dig at spille et spil igennem internettet. Dvs det kræves en konstant internet forbindelse.
Med onlive kan du købe spil som f.eks Borderlands for 19.99$. Uendelig adgang, En 3 dages Trial eller en 5 dages Trial for en mindre pris (alt efter hvilket spil det er)

Klik på billedet for at åbne i fuld størrelse eller for at flytte billedet.

Citer:
Fungerer fremragende

Jeppe kiggede nærmere på tjenesten da den blev lanceret i USA, og var ikke sen til at rose den til skyerne: “”Hvordan fungerer den så? Kort og godt; fremragende”, skriver Jeppe i sit smugkig, og fortæller hvordan tunge spil som Assassin’s Creed 2 og Mass Effect 2 uden problemer kan afspilles på hans mere end to år gamle computer. 

Skærmbillede 2010-11-03 kl. 12.52.27.png

Jeg har selv lige siddet og spillet Batman: Arkham Asylum i min arbejdstid og er svært imponeret, hvor nemt det er at gå til. Jeg har oprettet en gratis brugerprofil på deres webside, og efterfølgende hentet et mindre program til min computer.

Minimumskravene er små, som eksempelvis mindst 3 megabit i internetforbindelse, Windows XP, Vista eller 7 og Mac OSX 10.5.8. Du kan læse mere om det her.


Har ikke selv prøvet dette endnu. Men hvis nogen lyster er i meget velkommen at reportere tilbage om jeres rejse.

Onlive Computer Requirements
Onlive.com

Credits:
Beep.tv2 for nyheden.
SnydAdmin for at gøre mig opmærksom på denne nyhed.
og Selfølgelig Onlive for at give os danskere denne fantastiske mulighed for at spille hardcore spil på vores PC som var købt i lokale grønsagshandler på tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *