Agent 007

[goviral]

Gennem agent 007’s levetid er der blevet lavet 23 film om ham og nummer 23 i rækken har netop haft præmierer. Filmen hedder ’Skyfall’ og handler om James Bond og hans kvindelige chef M’s fælles jagt på en skurk nær Det sydkinesiske hav.
Der var næsten en kvart million danskere inde og se den nye film med Daniel Craig i hovedrollen – helt præcist 214.000.

Dermed havde Skyfall den største åbning nogensinde for en 007 film. Så selvom det er 50 år og 23 film siden, at 007 var på det store lærred for første gang, vidner weekendens åbning om, at agent 007 og historien om ham fortsat er rigtig populær.
Det er tredje gang, at skuespilleren Daniel Craig spiller hovedrollen som James Bond og filmen er allerede blevet udnævnt til en klassiker af flere filmanmeldere.
Hvis du endnu ikke har været inde og se filmen og ellers synes, at historien om 007 er en god historie, kan det være at du skal i biografen i den nærmeste fremtid og se denne klassiker.

 

 

Felix Baumgarter

[goviral]

Meget kan man sige om Felix Baumgarter, men bange af sig er han i hvert fald ikke. Nogle vil mene han er modig, mens andre vil betegne ham som værende dumdristig når man med risiko for at brække alle lemmer i kroppen tager et spring på 39 kilometers højde. Men det var endnu engang hvad østrigeren Felix gjorde.  Under hans fald gennem luften nåede han en fart på over 1.300 kilometer i timen. Da han landede sikkert på jorden igen, takkede han sine fans ved at ligge en video ud på Facebook hvor han blandt andet sagde “Dagen i dag har været helt fantastisk. Efter fem års forberedelse har vi endelig fuldført vores mission. Vi kunne ikke have gjort det uden jer”
Intet mindre end tre verdens rekorder blev slået under hans spring:

1. Udspring fra størst højde

2. Højeste bemandede ballonflyvning

3. Højeste hastighed under frit fald

Turde du gøre det?

 

Assassins Creed

[goviral]

Assassin’s Creed 3 har været under vejs i intet mindre end tre år! Men nu kan man snart se en ende på ventetiden. Spillet udkommer nemlig den 31. oktober.
Kender du spillet? Hvis ikke så kan du se videoen ovenover. Den giver et godt indblik i spillet. Hvis du allerede i forvejen kender spillet vil du også kunne se, at den har gennemgået en række ændringer.
Der bliver i højere grad brugt naturlandskaber i stedet for byer som man ellers kendte fra spillet. Flere mener, at netop denne udgave vil kunne taget spillet i en ny retning. Og det er også det udviklerne bag spillet, Ubisoft, har lovet. I en pressemeddelse tilbage i foråret fortalte de nemlig, at Assassins Creed 3 bliver den største og ikke mindst ambitiøse udgave af spillet.

Tredje udgave er også opbygget omkring en ny spilmotor. Den hedder “Ubisoft-Anvilnext” og forventes, at levere en visuel kvalitet som ikke er set før.
Om det er en realitet får vi altså at se den 31. oktober. Er Assassins Creed 3 et spil du skal ud og have fingerne i? Du vil kunne få den til både Xbox og PS3 til at starte med, men hvis du vil have spillet til din PC skal du vente en måned mere.

 

SKYPE VIRUS/TROJAN ER LØS!

En af mine venner på skype fik en besked hvor de spurte om det var deres avatar, hvor efter de sender et link.
DETTE LINK SKAL I IKKE TRYKKE PÅ. Dette link kunne evt. se således ud:

http://goo.gl/QYV5H?img=_____

Hvis I gerne vil fikse det

SÅ HUSK AT ÆNDRE JERES ADGANGSKODE LIGE MED DET SAMME PÅ SKYPE!!!!!!!!!!!

LAV EN ANTIVIRUS SKAN OG SPYWARE SKAN OG ALLE DE ANDRE SKAN!

Og slet følgende ting fra jeres mappe hvis de er der!

 

Og følg guiden på den her side

http://community.skype.com/t5/Windows/Skype-spam-virus/td-p/1092492