Assassins Creed

[goviral]

Assassin’s Creed 3 har været under vejs i intet mindre end tre år! Men nu kan man snart se en ende på ventetiden. Spillet udkommer nemlig den 31. oktober.
Kender du spillet? Hvis ikke så kan du se videoen ovenover. Den giver et godt indblik i spillet. Hvis du allerede i forvejen kender spillet vil du også kunne se, at den har gennemgået en række ændringer.
Der bliver i højere grad brugt naturlandskaber i stedet for byer som man ellers kendte fra spillet. Flere mener, at netop denne udgave vil kunne taget spillet i en ny retning. Og det er også det udviklerne bag spillet, Ubisoft, har lovet. I en pressemeddelse tilbage i foråret fortalte de nemlig, at Assassins Creed 3 bliver den største og ikke mindst ambitiøse udgave af spillet.

Tredje udgave er også opbygget omkring en ny spilmotor. Den hedder “Ubisoft-Anvilnext” og forventes, at levere en visuel kvalitet som ikke er set før.
Om det er en realitet får vi altså at se den 31. oktober. Er Assassins Creed 3 et spil du skal ud og have fingerne i? Du vil kunne få den til både Xbox og PS3 til at starte med, men hvis du vil have spillet til din PC skal du vente en måned mere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.