Anmeldelse af en Iphone 4/S cover/pung fra gadgetcity.dk

Hey, jeg fik tilbudt en prøve af en Iphone cover fra www.Gadgetcity.dk:
http://gadgetcity.dk/20-iphone-4-4s-pung-cover
Flere iPhone covers kan findes på på Gadgetcity

Her er min anmeldelse af den:
Introduktion:
Dette cover ligner faktisk en pung til forveksling, og ser meget smart ud.
Jeg viste til en af mine venner og han blev også jaloux over den fordi den ser smart ud. En rigtig god gadget man kan blære sig med. Der findes forskellige udgaver af den, men jeg valgte at prøve den brun farvede udgave. Den var mere mandig synes jeg.

Første indtryk:
Den føles rar at have om hånden og den kommer nemt i lommen. Der var også et stråbånd man kunne have om vristen, som man gjorde at man ikke kunne miste den, eller få mobilen til at falde. Man kunne evt. sætte båndet på bukserne så den altid sad fast på den. Den føltes som læder, men er ikke sikker.

Features:
Coveret har også lommer til kreditkort og pengesedler + et hul til kameraet.
Der var åbent både for oven og for neden, så man kunne tilslutte sin Iphone oplader eller sætte sine høre telefoner på, som jeg synes personligt er meget smart. En anden smart ting er at den har en magnet lås. Så behøver man ikke at fifle med den, da den er ret fast låst, men den kan også åbnes nemt.

Ulemper:
En lille ulempe er at coveret er at pungene er lidt for lille til fx. sygesikringskortet til at være derinde, men ellers er den meget fin.

Endelige dom:
Jeg vil give den 4/5 fordi prisen er lidt for høj, men igen det er en Apple brand og der er også en vis prestige over at have sådan en. Så hvis du gerne vil blære dig med en din Iphone 4 elle 4S så køb helt klart den her.

Tak for at I læste den igennem PEACE!
Hamun

Hvis I vil så kan I joine gadgetcity på facebook, husk at trykke like 🙂
http://www.facebook.com/gadgetcity.dk