Samsung galaxy S4

Hey yo. Mange af jer kender nok Samsung Galaxy S4, ikke?
Jo ser I, der findes ekstrem mange smartphones rundt omkring, og jeg har personligt gode erfaringer med samsung generelt.
Efter min mening så er Samsung Galaxy s4 pænere end Iphone. Der blev også snakket om at Samsung Galaxy s4 skulle indeholde det såkaldte “gorilla glass”, som skulle gøre telefonen mere stødsikker. Dette kan jeg dog ikke teste, da jeg ikke har telefonen, men I kan købe den eller se videoer online omkring det. flere informationer hos 3.dk
Jeg ville dog anbefale at I kiggede efter nogle Cygnett covers, fordi de har lavet nogle stød sikre covers.
En video omkring dem kan ses her:

Det specielle ved Samsung galaxy S4 er at der bliver introduceret til nye koncepter. F.eks. så er der en feature, som lader dig se videoer på storskærmen, pauser videoen når du kigger væk, du kan røre den selv med handsker på, lidt bedre kamera modes, video opkaldning mens der bliver opdaget af baggrunden, og en større skærm, som optimeres til dine øjne.
Hvis du leder efter en smart phone, hvor du gerne vil vise dig lidt frem, og have en telefon til lidt af hvert. Så kan Samsung galaxy anbefales. Den er dyr ja, men om det er det værd at købe den… Det er op til dig.
flere informationer om Samsung Galaxy s4

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.